Groepswandelreizen

Unieke reizen naar de mooiste plekken

Wie en wat is VZR Garant?

Boek je een (pakket)reis bij een organisatie die is aangesloten bij het garantiefonds VZR Garant? Dan loop je geen risico dat je jouw vooruitbetaling kwijtraakt door faillissement van de organisatie.

Ook als je al op reis bent

Ook wanneer je al van de reis aan het genieten bent, is een garantiefonds er voor je als de organisatie in een faillissement terecht komt. Het fonds er dan voor dat je zonder zorgen van de reis kan blijven genieten. Of dat je, wanneer dit niet anders kan, veilig terug wordt gebracht. Ga je met een gerust hart op reis en geniet zorgeloos van je vakantie.

VZR garant Rando Reizen
VZR garant wandelvakantie
Bekijk al onze reizen
Onze persoonlijke wandeltips!

Graag delen we onze persoonlijke wandelervaringen met je! Ook schrijven we regelmatig interessante blogs over bestemmingen en producten.
Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook of Instagram of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wendy Osinga en Ronald Ton

Ben je net zo enthousiast (geworden) als wij?

Dan kan je hieronder direct een plek reserveren. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze wandelreizen, foto’s en lees achtergrondinformatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen.