Groepswandelreizen

Unieke reizen naar de mooiste plekken

VvKR, de branchevereniging voor reisspecialisten

VvKR is een vereniging waar zich nu 481 reisspecialisten verenigd hebben en waarbij alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO-Garant, GGTO, VZR Garant of SGR. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van de aangesloten leden kunt boeken.

Boek een pakketreis en de bedrijfsaansprakelijheidsverzekering is goed geregeld

Tevens hebben alle reisspecialisten die pakketreizen aanbieden (zoals Rando Reizen) ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren.

Dit schrijft de VvKR zelf

De VvKR schrijf op haar website (www.vvkr.nl); Boek je bij één van onze reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in vaak leuke authentieke accommodaties op bijzondere locaties. Dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich met hun reisorganisatie door hun betrokkenheid en expertise.

Waarom Rando Reizen blij is met de VvKR

Voor ons als Rando Reizen is het prettig om bij een branchevereniging aangesloten te zijn, want zij zijn– en doen:

* aanspreekpunt voor kleinschalige reisorganisaties
* vraagbaak voor startende reisorganisaties
* inventariseren van wensen die leven bij kleinschalige reisorganisaties
* activiteiten ontplooien in het belang van de leden: lezingen en workshops over diverse onderwerpen
* het promoten van de voordelen van kleinschaligheid en betrokkenheid

VvKR en duurzaamheid

VvKR heeft sinds februari 2020 een samenwerkingsovereenkomst met Trees for All. De vereniging wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 af te vangen en bomen te doneren. VvKR zal dit onder meer doen met een jaarlijkse donatie aan Trees for All van minimaal 130 bomen, maar dat is niet alles!

Trees for All plant bomen zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast beschermt ze ook bestaande bossen. Deze organisatie is daarmee al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering.

De bomen worden altijd op twee plaatsen geplant: één in Nederland en één in het buitenland. Dat is ook de reden dat je altijd twee bomen tegelijk doneert. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2 afvangen in Nederland. Ze beschikt over een CBF-keurmerk en compenseert via duurzame bosprojecten.

Boek je bij ons een wandelreis? Actief Overwinteren of een Hotelreis, dan planten wij voor jou een boom via Trees for All.

VvKR actief overwinteren
Trees for all Rando Reizen
Bekijk al onze reizen
Onze persoonlijke wandeltips!

Graag delen we onze persoonlijke wandelervaringen met je! Ook schrijven we regelmatig interessante blogs over bestemmingen en producten.
Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook of Instagram of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wendy Osinga en Ronald Ton

Ben je net zo enthousiast (geworden) als wij?

Dan kan je hieronder direct een plek reserveren. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze wandelreizen, foto’s en lees achtergrondinformatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen.