Groepswandelreizen

Unieke reizen naar de mooiste plekken

Overwinteren op een TOP locatie!

Rando Reizen heeft voor jou in Torremolinos een echt enorm leuke accommodatie geboekt. De accommodatie zelf omschrijft zichzelf als ‘een mix van knus appartement en een hele luxe hotelkamer’. Wij hebben Aparthotel Bajondillo zelf in maart bezocht en kunnen ons helemaal vinden in deze omschrijving. Maar veel belangrijker nog is de geweldige ligging van Bajondillo.

Overwinteren Torremolinos

Alles op loopafstand

Dat het strand pal voor de deur ligt is in de winter leuk, maar minder belangrijk. De gezelligheid van de aangrenzende boulevard is dat wel. Je kan als je dat wil kilometers wandelen richting Malaga en naar het zuiden richting Benalmádena. Helemaal perfect is de ligging ten opzichte van het oude centrum van Torremolinos.

Na het nemen van een paar ‘luie trappen’ sta je bij de Iglesia San Miguel. Hier geen schreeuwerige horeca, maar gezellige restaurantjes en terrassen. Torremolinos is toeristisch dus zijn er ook volop mogelijkheden om wat te shoppen.

Overwinteren Bajondillo Torremolinos
Torremolinos Pueblo

Overwinteren & Wandelen

Actief overwinteren betekent bij ons: wandelen. Kijk op onze website voor de wandelingen die we gaan maken. De ene wandeling is nog mooier dan de ander.
Onze reisbegeleiders zijn onderling al aan het onderhandelen over wie deze reis ‘gaat doen’ ?.

Overwinteren Torremolinos
Wandelen Andalusië

Actieve wandelreizen

Rando Reizen organiseert actieve hotel- en overwinterreizen in Spanje en Portugal. Er gaan altijd minimaal twee reisbegeleiders mee op reis. Tijdens de Overwinterreizen gaan er zelfs vier mee. Je maakt wandelen op verschillende niveaus. Kijk in ons reisprogramma voor meer informatie hierover.

Lees hier meer over de reis Actief Overwinteren in Andalusië
Onze persoonlijke wandeltips!

Graag delen we onze persoonlijke wandelervaringen met je! Ook schrijven we regelmatig interessante blogs over bestemmingen en producten.
Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook of Instagram of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wendy Osinga en Ronald Ton

Ben je net zo enthousiast (geworden) als wij?

Dan kan je hieronder direct een plek reserveren. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze wandelreizen, foto’s en lees achtergrondinformatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen.